Gigi Becali, discurs apocaliptic la TV: „Vom muri de foame!“. Ce propune pentru salvarea ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care n-a fost în stare să câştige un titlu la fotbal cu FCSB din 2015, într-un campionat românesc înfiorător de slab, oferă acum soluţii pentru ieşirea dintr-o criză globală.

În România, oamenii au devenit peste noapte specialişti în coronavirus, pandemie şi oferă soluţii pentru situaţia actuală. Din păcate, în această spirală a isteriei, vocile care chiar au ceva raţional de spus se cam pierd. Şi se aud, ca de obicei, unele aparţinând presonaje precum Gigi Becali.

Chiar dacă Liga I s-a întrerupt şi nu se ştie când se va relua, patronul FCSB e o apariţie constantă la diverse canale TV. Şi, pentru că nu mai are ce spune legat de fotbal, s-a specializat în salvarea României de la coronavirus. Într-o intervenţie la Pro X, Gigi Becali a spus că doar el şi un grup de zece specialişti aleşi de el pot scoate ţara din criza actuală.

Ce a spus Gigi Becali?

*Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-va la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg.

*Nu vreau bani. Daţi-va la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu. Lăsăţi oameni care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru....Vom muri de foame.

*Să nu credeţi vreodată că mă bucur de această pandemie, din contră. Dar trebuie să ne gândim şi la viitor, nu doar la prezent.

*Dacă vom împrumuta banii despre care v-am spus, bani care să fie injectaţi imediat în economie, mai ales că ne-au revenit acasă şi specialiştii, atunci noi vom demara în trombă după ce se va termina cu acest Covid-19.

*Noi nu suntem afectaţi aşa de tare ca alte state, cum ar fi Italia sau Spania. Ele, mai ales Italia, au fost decimate, nu le mai stă oamenilor acum gândul la muncă.

*Dar noi putem profita şi ne putem relansa economic. Aşa văd eu situaţia!

CITEŞTE ŞI:

Becali anunţă un carnagiu în România: „Vor muri oameni pe targă, înainte să ajungă la spital!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite