VIDEO Gigi Becali, delirantul de la miezul nopţii: Scandal monstru la intervenţia telefonică de la Digi Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera s-a certat, pe rând, cu moderatorul Dan Filoti şi cu analistul postului, Ilie Dumitrescu, după care a oferit un motiv halucinant care, deocamdată, îl opreşte din a veni pe bancă pentru a prelua, oficial, rolul antrenorului.

FCSB e condusă spre un dezastru istoric de patronul Gigi Becali. După cinci etape, echipa e deja la nouă puncte de liderul CFR Cluj, mai aproape de retrogradare (e la un punct de locul 13, ocupat de Dinamo, primul care duce direct în „B“) şi a suferit trei înfrângeri la rând în campionat pentru prima dată după 17 ani.

Fără victorie, fără antrenor, fără preparator fizic, fără stadion propriu, fără idei şi strategii şi fără perspectivă, FCSB e un etalon al amatorismului în fotbal. 

Gigi Becali însă nu e deranjat şi, duminică, spre miezul nopţii, a avut un mesaj pentru contestatari: „Vă dau în cap cu calificările! Am adus 200 de milioane de euro în România până acum. Eu am obţinut toate calificările în grupele europene, nu Olăroiu, nu Reghecampf. Eu le-am obţinut! Şi o să iau tot şi în acest sezon“.

Mai jos, aveţi fragmente din discursul halucinant al lui Gigi Becali, care, la un moment dat, a fost invitat de Ilie Dumitrescu să-şi ia trening de antrenor şi să stea direct pe bancă. 

„Vei intra în istorie dacă faci asta. E singurul lucru pe care nu l-ai mai făcut“, i-a transmis Dumitrescu lui Becali. Răspunsul acestuia i-a lăsat pe cei din studio cu gura căscată.

„N-am coborât până acum pe bancă, fiindcă nu-mi place acolo. De sus văd mai bine meciul şi pot să fac mai bine schimbările!“, a fost răspunsul dat de patronul FCSB.

Ce a mai spus Gigi Becali la Digi Sport?

*Ce se întâmplă la FCSB e că trebuie să aveţi mai mult bun simţ! Văd că spuneţi despre mine că Becali foloseşte oamenii şi îi aruncă (n.r. - referire la moderatorul Dan Filoti). Păi, ca să vedeţi voi cum mi-am bătut eu joc de Bălaşa. Mi-am bătut joc de el că i-am dat 25.000 euro ca să plece la Craiova!

*Văd că nu ai educaţie! Nu eşti educat. Trebuie să te educ eu. Care e problema ta? (n.r. - către moderatorul Dan Filoti). Eşti de 15 ani în presă şi te bagă să faci emisiune când lipsesc ceilalţi. 

*Am adus eu echipa unde am adus-o? Păi nu vedeţi câtă obrăznicie? Trebuie să dau eu raportul pentru ceea ce fac?

*Dacă nu ştiţi ăsta...oamenii când vin să lucreze la o societate, ei iau nişte bani. Nicio lege penală, niciun regulament FIFA / UEFA nu interzice schimbarea în minutul 40 (n.r. - aluzie la faptul că Bălaşa şi Perianu au fost schimbaţi înainte de pauză la comanda sa). Nu i-a tăiat nimeni capul ca a fost schimbat (n.r. - lui Perianu).

*El, când a intrat pe teren, nu ştia că poate să fie schimbat în minutul 40? Dacă era anormal, nu permitea regulamentul!

*Păi, ţie (n.r - moderatorului de la Digi Sport, Dan Filoti) nu ţi-e ruşine, aşa puţin? Am 60 de ani, cât să suport?! E treaba mea ce se întâmplă la echipa mea, pe banii mei!

*Omul ăla (n.r. - Vergil Andronache) a spus că rezultatul e asumat, iar tu râzi de el! Nu ţi-e ruşine?

*Şi dacă l-am pus eu să-l scoată care e treaba ta? Poate nu vreau rezultate, care e problema ta? Ce, pe mine mă interesează că n-ai tu rating? (n.r. - Filoti a insistat că Digi Sport vrea ca FCSB să ajungă în grupele Ligii Europa). Dacă vrei să ne acuzăm, atunci...

*E vina mea că a venit Conceicao la discuţii, că a vrut el să vină? Cum adică nu-l respect pe Andronache? (n.r. - Dan Filoti l-a atenţionat pe Becali că a vrut să-l schimbe pe Andronache cu Toni Conceicao).

*Dacă nu pun alt antrenor, o să rămână Andronache; care e problema?

*Nu mă interesează ce vreţi voi! Eu sunt vinovat de dragoste, că am răspuns la toate întrebările şi la toate telefoanele. Dar nu mi-am imaginat că o să mă judecaţi la 60 de ani.

*Au sentimente cei pe care i-am dat afară? Să se ducă la teatru şi la film cu sentimente! La fotbal e război! Îi iubesc, dar îi dau afară! Strategia mea e că-i dau afară, nu mai ţin cont de sentimente. Nu ştii să joci fotbal? Afară!

*Eu suporterilor le spun că o să joace FCSB în Europa şi o să ia campionatul!

*Eu ştiam că sacrificăm astăzi 3 puncte. Miza e Europa în momentul ăsta, înţelegi? (n.r. adresându-i-se lui Ilie Dumitrescu căruia i-a spus să se ocupe de restaurantul lui, în loc să vorbească despre FCSB).

*Cred în continuare că suntem mai buni ca Mlada. O să vedeţi calificare joi. Întâlnim o echipă slabă (n.r. – Mlada Boleslav).

*Dacă juca azi prima echipă, erau şanse mai mici să ne calificăm. Planici cu Cristea au zis că sunt foarte obosiţi. Eu îmi asum să am trei înfrângeri. Ce, n-am voie să mi le asum? E o tragedie dacă nu iau titlul? Aşa să ştiţi, să nu mă mai deranjaţi că fac aşa cum vreau eu. Acum n-am ce face. Eu am o calificare de 20 de milioane în faţă. Mi-am asumat-o şi cu asta basta, că pierdem meciul ăsta (n.r. - meciul cu Voluntari). 

VEZI INTERVENŢIA LUI GIGI BECALI LA DIGI SPORT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite