Gică Popescu despre şansele Stelei de a scăpa de suspendarea din cupele europene: „Sunt foarte sceptic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu nu-i dă prea mari şanse Stelei în faţa Comisiei de Disciplină a UEFA
Gică Popescu nu-i dă prea mari şanse Stelei în faţa Comisiei de Disciplină a UEFA

Fostul mare internaţional al României, Gică Popescu, actualmente membru în Comisia de Disciplină a UEFA, crede că Steaua nu va scăpa nepedpsită de forul condus de Michel Platini.

Steaua se va apăra în faţa Comisiei de Disciplină a UEFA în încercarea de a scăpa de suspendarea din cupele europene. Echipa lui Reghecampf este acuzată că a participat la meciuri trucate, după ce Gigi Becali a fost condamnat la închisoare în Dosarul „Valiza”.

Gică Popescu, actual membru în cadrul Comisiei de Disciplină a UEFA, este sceptic în privinţa şanselor Stelei de a scăpa cu faţa curată după judecarea cazului. „Eu vă spun că cei din Comisia UEFA sunt oameni extrem de riguroşi, care decid numai cu regulamentele în faţă. Eu post să opinez din poziţia de fost membru al Comisiei de Disciplină. Eu ştiu cât de riguroase sunt aceste comisii. Pariurile au luat o mare amploare şi UEFA este foarte atentă la detalii în fiecare caz. Mi-aş dori ca Steaua să scape, dar sunt foarte sceptic”, a comentat Gică Popescu la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite