Gică Hagi: „O să ne zbatem în mediocritate dacă nu schimbăm ceva. Sportul trebuie să devină o prioritate pentru România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi le transmite celor care conduc România să pună accent pe dezvoltarea sportului autohton
Hagi le transmite celor care conduc România să pună accent pe dezvoltarea sportului autohton

Fostul antrenor al naţionalei României, Gică Hagi, prevede un viitor sumbru pentru prima reprezentativă, fiind oripilat de evoluţia tricolorilor contra Olandei în meciurile din preliminariile Campionatului Mondial.

Gică Hagi nu înţelege cum echipa construită de Victor Piţurcă a putut să încaseze opt goluri în cele două meciuri jucate cu Olanda. Prestaţia jalnică a tricolorilor l-a dezamăgit pe „Rege“, care prevede faliementul fotbalului şi totodată sportului din România.

„E o perioadă foarte grea pentru fotbalul de la noi. Aseară s-a dovedit încă o dată că nu suntem pregătiţi mental să ne batem cu echipele mari. Pe vremea noastră ne băteam cu marile echipe, chiar dacă nu reuşeam să învingem mereu. E greu să ne obişnuim cu aceste vremuri, după rezultatele generaţiei noastre, dar asta e situaţia. E mult să iei opt goluri în două meciuri cu Olanda. Sportul trebuie să devină o prioritate în România. Dacă nu va fi aşa, o să ne zbatem în mediocritate. Şi nu e numai cazul fotbalului, ci asta e situaţia sportului de la noi.“, a spus Hagi la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite