Lupta Ghiţă - Moroşanu se amână dintr-un motiv penibil: „Moropinochhio se victimizează ca femeile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morosanu

Super meciul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă, care ar trebui să decidă cine este cel mai bun "greu" din România, pare să se amâne la nesfârşit.

Chiar dacă ambii luptători susţin în gura mare că aşteaptă cu nerăbdare să dea piept cu celălalt şi să îi închidă devinitiv gura, se pare că lupta nu va avea loc mai devreme de toamna acestui an. Printre ironii şi ameninţări, Daniel Ghiţă şi-a anunţat fanii că întâlnirea va fi întârziată din cauza unui show tv.

"Managerii mei l-au sunat pe Morosanu , care se pare ca este pentru doua luni la o emisiune unde face curat in grajd, da cu matura (nu este ruşinos)! Deci, refuza sa stea la masa! Refuza sa lupte, pentru ca ii este frică de mine!

In loc sa minti presa si publicul ca lupti, mai bine spune public ca iti este frica de mine. In viata mea ... nu am vazut asa om sa mintă şi să se victimizeze ca femeile! Glory nu este interesat de Morosanu. Eu am stat la masa şi am discutat deschis. Unicul care fuge şi evita este Moropinochhio!

Eu cred, ca mai bine rămâi la show, ca luptele sunt pentru bărbaţii adevăraţi, nu pentru campioni K 1 TV !", a scris Daniel Ghiţă pe reţeaua de socializare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite