Gestul rusului Daniil Medvedev care i-a supărat pe fanii din ţara sa: „Să i se retragă cetăţenia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniil Medvedev este liderul actual al clasamentului mondial, după ce l-a detronat pe sârbul Novak Djokovici (34 de ani, 2 ATP). Foto: Arhivă
Daniil Medvedev este liderul actual al clasamentului mondial, după ce l-a detronat pe sârbul Novak Djokovici (34 de ani, 2 ATP). Foto: Arhivă

Rusul Daniil Medvedev (26 de ani) a făcut un gest care i-a înfuriat pe fanii din ţara sa. Liderul din tenisul mondial şi-a şters steagul Rusiei de la descrierea pozei sale de pe Instagram, ca reacţie faţă de invazaia rusă asupra Ucrainei.

După ce site-ul rus Sport Express a făcut public gestul campionului de la US Open 2021, fanii l-au certat, iar unii dintre ei s-au enervat atât de tare încât au spus că ar trebui chiar "să i se retragă cetăţenia. Să îi fie ruşine", conform Digi Sport.

"Nu mai e al nostru de mult, nu e un jucător rus, ci doar un jucător născut în Rusia. Trăieşte şi se antrenează în Vest. Victoriile lui nu mai sunt ale noastre", este alt comentariu. 

"Ce faci, omule? Pune steagul înapoi şi nu îţi trăda ţara!", a scris alt fan.

"Banii nu au miros, nu? E ca un pianist, cântă pentru cine îl plăteşte", a precizat altă persoană. 

Daniil Medvedev este liderul actual al clasamentului mondial, după ce l-a detronat pe sârbul Novak Djokovici (34 de ani, 2 ATP).

Medvedev a scris zilele trecute un mesaj pe Instagram, prin care, ar fi cerut oprirea războiului din Ucraina.

pagina de instagram Daniil Medvedev
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite