Gâlcă: "Era foarte important să câştigăm al treilea trofeu. Am intrat în istoria clubului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă. FOTO Cosmin Iftode
Costel Gâlcă. FOTO Cosmin Iftode

Antrenorul echipei Steaua, Costel Gâlcă, a reuşit duminică seară, prin victoria din finala Cupei României, câştigarea celui de-al treilea trofeu din sezonul 2014-2015. Meciul de duminică a fost ultimul pe banca formaţiei din Capitală.

„Cred că era foarte important să câştigăm al treilea trofeu, fiindcă am intrat în istoria clubului. A depins mult de jucători, fiindcă şi-au dorit foarte mult. Când au intrat, au avut o atitudine extraordinară, apoi s-au relaxat şi păreau că vor să se termine meciul mai repede. În repriza a doua şi-au revenit şi au mai marcat de două ori. Mă bucur că am atins obiectivele şi că am reuşit să aducem suporteri alături de noi. Cred că Steaua are nevoie de ei, fiindcă e mult mai uşor şi s-a văzut şi astăzi.", a declarat Gâlcă, după meciul câştigat cu 3-0 de Steaua în finala Cupei României.

„Nu ascund nimic. Nu ştiu unde voi antrena, spuneam dacă aveam ceva. Vom vedea, depinde de ce proiect are clubul respectiv, dacă avem aceleaşi idei. Nu aş fi acceptat să rămân, dacă mi se propunea să lucrez cu Rădoi", adăugat antrenorul Stelei.  

Întrebat dacă ar reveni la Steaua, Gâlcă nu a dat un răspuns clar: „Nu vreau să vorbesc de condiţii (n.r. - contractuale), pentru că vor spune alţii că mă cred marte antrenor. Eu am spus, clubul Steaua a câştigat titlul, toată lumea, nu eu sau staful meu”.

Chipciu: Ne bucurăm că a ieşit patronul

„Sunt foarte fericit, a fost fantastic. Cu o atmoferă de genul acesta suntem invincibili pe Arena Naţională (...) Acum avem petrecere la un restaurant, ne bucurăm că am câştigat trei trofee, e un lucru mare pentru o echipă ca a noastră. Dedic aceste trofee familiei mele, dar şi lui MM (n.r. - fostul manager Mihai Stoica), pentru că am cam uitat de el. El are un mare merit pentru că a adus foarte mulţi jucători la Steaua. Ne bucurăm că a ieşit patronul (n.r. - din închisoare), sper să iasă şi el cât mai repede", a declarat Chipciu după meci. 

Adrian Falub: Steaua a meritat să câştige

Antrenorul Universităţii Cluj, Adrian Falub, a declarat, duminică seară, după partida cu roş-albaştrii, că Steaua a meritat să câştige Cupa României.

„Prima repriză a fost una echilibrată, însă a doua a fost la discreţia adversarilor (...) Ţinând cont de situaţia în care se află clubul, îi felicit pe jucători pentru efortul depus. Sper că acesta club să nu dispară, pentru că suntem într-o situaţie dificilă, în insolvenţă, cu jucători neplătiţi şi fără finanţator. Sper să nu ajungem la faliment” a afirmat Falub care a felicitat suporterii echipei sale pentru susţinerea de duminică seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite