Gabriela Ruse, încă o veste excelentă: Ce urmează pentru ea, după finala de la Hamburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

Sportiva de 23 de ani trăieşte o perioadă de vis: duminică, va avea şansa câştigării primului trofeu WTA din carieră şi, indiferent de rezultat, va înregistra o urcare spectaculoasă, în ierarhia mondială. Veştile bune nu se opresc însă aici!

Gabriela Ruse (198 WTA) va juca, duminică, în prima ei finală WTA din carieră, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Performanţa de la Hamburg i-a asigurat deja şi o urcare până pe locul 151 mondial. Iar dacă va învinge în Germania, Ruse va ajunge şi mai sus, începând de luni: până pe locul 132 WTA. În ambele scenarii, românca va înregistra cea mai bună clasare din cariera ei de până acum.

Şi după acest parcurs impresionant de la Hamburg, Gabriela a mai primit o veste bună. Potrivit jurnalistului freelancer, Daniel Radu, sportiva din România a fost acceptată direct pe tabloul principal de la Praga, turneu care se joacă pe hard, în perioada 12-18 iulie. Aici, anul trecut, a triumfat Simona Halep după o finală câştigată cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5.

La ediţia din acest an de la Prague Open şi-au anunţat prezenţa nume grele din circuitul feminin precum Petra Kvitova (10 WTA), Barbora Krejcikova (17 WTA, campioana de la French Open 2021), Marketa Vondrousova (42 WTA) sau Katerina Siniakova (64 WTA).

În runda inaugurală, Gabriela Ruse o va întâlni pe Lucie Havlickova (16 ani, 821 WTA), care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite