FRF scoate la vânzare tricourile de la Italia - România şi donează banii victimelor incendiului de la Colectiv

FRF scoate la vânzare tricourile de la Italia - România şi donează banii victimelor incendiului de la Colectiv

Claudiu Keşeru

Federaţia Română de Fotbal a lansat noul magazin online destinat suporterilor echipei naţionale de fotbal a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia deschiderii magazinului online, Federaţia Română de Fotbal oferă fanilor posibilitatea de a achiziţiona un tricou de colecţie, de la amicalul Italia – România 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de “tricolori” în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Numerele de pe tricou sunt negre şi sunt compuse din numele celor care s-au stins din viaţă în urma tragediei.

Tricoul special pe care Florin Andone, Lucian Sânmărtean, Gabriel Torje, Vlad Chiricheş sau Claudiu Keşeru l-au purtat la partida de la Bologna este disponibil la preţul de 249 RON. Întreaga sumă obţinută din vânzarea acestor tricouri va fi donată pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc în Bucureşti în data de 30 octombrie.

Accesând noul magazin.frf.ro fanii se pot îmbraca în galben! Preţul de lansare al noului tricou original Joma este de 169 RON, în timp ce replica este disponibilă la preţul de 99 RON.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările