Franz Beckenbauer critică jocul lui Bayern: „Să fim mulţumiţi că Real a marcat doar un singur gol!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, a taxat jocul lui Bayern Munchen de pe "Stantiago Bernabu", contra lui Real Madrid, în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor. Neamţul consideră că jocul de posesie este o strategie complet ineficientă, care o va împiedica pe Bayern să se califice în finală.

După dubla manşă pe care Bayern a jucat-o cu Arsenal în actuala ediţie a Ligii Campionilor, Franz Beckenbauer, preşedinte onorific al clubului german, a criticat jocul de pase făcut de elevii lui Guardiola. "Vom fi ca Barcelona, o formaţie pe care nimeni nu va mai vrea să o privească. Aceşti jucători mai au puţin şi pasează şi pe linia porţii", spunea Beckenbauer după meciurile cu Arsenal din optimile Ligii.

VIDEO Real - Bayern 1-0: Guardiola a muşcat din plin „momeala“ lui Ancelotti. Cum a fost păcălit antrenorul nemţilor

În partida cu Real Madrid, pierdută cu 0-1 pe "Bernabeu", campioana Germaniei a avut posesia, dar nu a reuşit să marcheze sau să-şi creeze mari ocazii la poarta Realului. Această situaţie l-a enervat pe Beckenbauer, care a ieşit din nou la atac. "Posesia nu reprezintă nimic atunci când adversarul îşi creează cele mai importante ocazii de a marca. Putem să fim mulţumiţi că cei de la Real au marcat doar un singur gol", a spus Beckenbauer, vădit nemulţumit de jocul ineficient al lui Bayern Munchen.

Gruparea germană a avut o posesie de 64% în turul semifinalei cu Real Madrid, dar ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire la poarta lui Iker Casillas. În schimb, madrilenii au acceptat dominarea sterilă a nemţilor, ei având, însă, marile şanse de gol, ratate de Cristiano Rolando şi Angel Di Maria, plus golul marcat de Benzema după un contra-atac şcoală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite