FOTO Sorana Cîrstea, printre favorite la câştigarea Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea, una dintre favoritele la câştigarea Australian Open FOTO Arhivă personală/Facebook
Sorana Cîrstea, una dintre favoritele la câştigarea Australian Open FOTO Arhivă personală/Facebook

Numele Soranei Cîrstea figurează printre cele ale favoritelor câştigării primului turneu de Mare Şlem din anul acesta, potrivit listei întocmite de organizatori.

Lista favoriţilor pentru câştigarea Australian Open 2013 o cuprinde şi pe Sorana Cîrstea, astfel încât românca va intra în turneul de la Melbourne din postura de cap de serie numărul 27. 

Victoria Azarenka este principala favorită pentru obţinerea celui de-al doilea titlu consecutiv, bielorusa fiind urmată de Maria Şarapova, Serena Williams, Agnieszka Radwanska şi Angelique Kerber. 

La masculin, sârbul Novak Djokovici este considerat principalul favorit, după liderul mondial fiind numiţi Roger Federer, Andy Murray, David Ferrer şi Tomas Berdych. 

Marele absent de la Australian Open este Rafael Nadal, care îşi amână revenirea pe terenul de tenis după mai bine de şase luni de absenţă.

Primul turneu de Mare Şlem al anului este programat în perioada 14-27 ianuarie, iar tragerea la sorţi a tablourilor de concurs va avea loc vineri noapte. Australian Open 2013 va intra în istorie drept cel mai bogat turneu al anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite