FOTO Imagine amuzantă de la conferinţa lui Dan Petrescu: Cum a fost transmis pe Facebook discursul antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă, oficial, se vorbeşte de greşeală a celui care a filmat conferinţa lui Dan Petrescu, mai degrabă, pare a fi vorba de o glumă proastă.

Dan Petrescu a apărut, astăzi, în faţa jurnaliştilor pentru a prefaţa marele meci din acest weekend, CFR Cluj – FCSB (duminică, ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV).

Partida va avea o influenţă puternică asupra luptei pentru titlu, în condiţiile în care, în acest moment, cele două formaţii se află pe primele două locuri din play-off: 1. CFR Cluj 37 de puncte, 2. FCSB 34 de puncte.

Tocmai de aceea, conferinţa lui Dan Petrescu a stârnit un mare interes, însă, potrivit Digi Sport, începutul ei a fost marcată de o întâmplare incredibilă. Concret, un jurnalist care a transmis conferinţa, live, pe Facebook a activat, din greşeală susţine el, un filtru, iar Dan Petrescu a apărut în imagini purtând o căciulă de noapte!

Abia după ce a fost atenţionat de ofiţerul de presă, jurnalistul a dezactivat acel filtru. E greu de crezut însă că a fost vorbă de o greşeală nevinovată, deoarece, atunci când filmezi cu telefonul, te uiţi pe ecran şi vezi, în fiecare moment, imaginea.

UPDATE - Gsp.ro susţine că live-ul de pe Facebook a fost făcut chiar pentru pagina CFR-ului, iar cel care a comis această gafă impardonabilă e chiar un angajat al clubului!

Petrescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite