FOTO Ei formează noua echipă a legendarului Sir Alex Ferguson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 27 de ani fantastici la conducerea tehnică a lui Manchester United, Sir Alex Ferguson a decis, ca la 71 de ani, să pună capăt activităţii de antrenor.

75.000 de spectatori l-au ovaţionat la scenă deschisă pe tehnicianul scoţian, care a avut un discurs emoţionant. "Vă mulţumesc încă o dată din partea familiei Ferguson. Sunt toţi acolo sus, în tribună. 11 nepoţi. Vă mulţumesc”, a spus cu ochii în lacrimi antrenorul de legendă al lui United. 

După discursul de adio, Ferguson şi-a chemat moştenitorii chiar pe teren pentru o fotografie care va rămâne în posteritate: bunicul Sir Alex înconjurat de o “echipă” de 11 nepoţi (şapte băieţi şi patru fete), toţi îmbrăcaţi în echipamentul alb-roşu al grupării din Manchester, cu numele „Grandad” (Bunicul) pe spate.
Ferguson n-a uitat-o nici pe soţia sa Cathy (74 de ani), femeia cu care are trei copii, Mark, Darren şi Jason, ultimii doi fiind gemeni. 

De altfel, principalul motiv pentru care Ferguson a spus adio fotbalului are legătură cu Cathy. „De 47 de ani, ea a fost liderul familiei, a avut grijă de copiii noştri şi s-a sacrificat pentru mine. Lucrurile s-au schimbat când sora lui Cathy a murit. S-a izolat mult şi cred că îi datorez timpul meu”, a dezvăluit tehnicianul britanic, care luase decizia de retragere încă de la finalul anului trecut, de Crăciun.

Sir Alex Fergiuson, primit ca un erou pe "Old Trafford"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite