Finală de vis! Cu cine ar vrea Mats Wilander să joace Simona Halep în ulimul act la Roland Garros

Finală de vis! Cu cine ar vrea Mats Wilander să joace Simona Halep în ulimul act la Roland Garros

Mats Wilander

Prezent la Bucureşti, la invitaţia Eurosport, fostul mare tenismen Mats Wilander a vorbit despre şansele Simonei Halep la apărarea titlului de la Roland Garros, dar şi despre cum vede el o finală de vis în acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Simona e favorita turneului de la Roland Garros, în opinia mea. E diferită de celelalte jucătoare. Poate doar Naomi Osaka să îi ameninţe supremaţia, dar depinde mult de ea. Simona este o foarte bună atletă şi o mare luptătoare şi o văd câştigătoare şi a altor turnee de Grand Slam, poate chiar pe iarbă, la Wimbledon”, a declarat septuplul campion de Mare Şlem. El a mărturisit că este un admirator al româncei care, ”dacă îşi va lăsa evoluţia să continue, va avea încă 3-4 ani în vârful tenisului”. Revenind la actuala ediţie a turneului parizian, care va fi transmis în direct de Eurosport 26 mai – 9 iunie, Wilander a spus că ”ar fi frumos să o vedem în finală pe Simona Halep, pentru că e cel mai interesant caracter din WTA. Şi aş vrea să o văd în ultimul cu Serena Williams, pentru că ar fi frumos ca oamenii să vadă revenirea ei şi să nu rămână cu amintirea ultimei finale. Halep – Williams ar fi finala mea de vis”, a spus suedezul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: