Finala Australia Open, întreruptă în huiduielile publicului: Nadal, încurcat. Medvedev, indignat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Un meci pe muchie de cuţit, în care se înfruntă Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) şi Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP) a fost oprit, temporar, din cauza unui incident bizar.

Lumea sportului mondial e cu ochii pe Melbourne! Pentru că aici se va stabili, astăzi, primul campion de Grand Slam din 2022. Rusul Daniil Medvedev şi spaniolul Rafael Nadal îşi dispută trofeul, după două săptămâni de tenis de cea mai bună calitate.

Din păcate, în setul al doilea - primul a fost câştigat de Medvedev cu 6-2 - într-un moment extrem de important, finala a fost întreruptă temporar. La scorul de 5-3 pentru Rafa, care avea de apărat o minge de break, un spectator a intrat pe teren, în huiduielile publicului prezent pe „Rod Laver Arena“.

Meciul a fost oprit, preţ de câteva secunde, până a fost prins huliganul care a pătruns pe teren. Nadal, care şi-a pierdut concentrarea într-un moment delicat, a fost vizibil deranjat de acest episod. Şi Medvedev a gesticulat nemulţumit, de partea cealaltă a fileului. Rusul a avut, totuşi, câştig de cauză, deoarece a realizat, ulterior, break-ul. Setul doi a ajuns apoi la tiebreak, fiind câştigat tot de Medvedev (7-5).

CITEŞTE ŞI:

Medvedev, „turbat“: I-a făcut „idioţi“ pe spectatori, în finala de la Australian Open VIDEO

VEZI MOMENTUL ÎN CARE FINALA A FOST ÎNTRERUPTĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite