FCSB, demonstraţie de forţă cu „desculţii“ play-off-ului: Becali aşteaptă acum un miracol, duminică seară, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Hora (FCSB)
Ioan Hora (FCSB)

CFR Cluj a fost acuzată, în mod repetat, că are un aranjament cu Sepsi de a bătut formaţia din Sfântul Gheorghe peste tot în acest sezon. Totuşi, la ce au arătat Hadnagy şi colegii săi în ultima perioadă, pare că acuzele la adresa clujenilor sunt nedrepte.

Sepsi a ajuns în play-off-ul Ligii I, însă, la ce a arătat, ar fi trebuit să ajungă în play-out, fiindcă printre granzii campionatului s-a făcut, pur şi simplu, de râs!

De altfel, ultima victorie a celor de la Sepsi în prima ligă datează de la 17 februarie, 1-0, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în sezonul regulat! De atunci, Sepsi a jucat 11 partide în Liga I. Bilanţul? 0 victorii, 2 remize, 9 înfrângeri.

Ultimul eşec a venit, sâmbătă, acasă, cu FCSB, scor 1-5 (Mensah 74 / Hora 6, Roman 10, F. Coman 46, 50, Rusescu 80-penalty).

Victoria a apropiat FCSB la două puncte de liderul CFR Cluj. Formaţia din Gruia e însă campioană şi dacă ia un punct din ultimele două partide: duminică are meci acasă cu CS U Craiova, iar în ultima etapă, în deplasare, cu FCSB.

Play-off, etapa a 9-a

Sâmbătă

Sepsi - FCSB 1-5

Duminică

CFR Cluj - CS U Craiova 21.00

Luni

Viitorul - Astra 20.30

Clasament

1. CFR Cluj 47 de puncte

2. FCSB 45p

3. CS U Craiova 36p

4. Viitorul 33p

5. Astra 24p

6. Sepsi 20p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite