FC Dinamo n-a găsit înţelegere la Comisia de Apel FRF pentru participarea în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporteri ai lui Dinamo FOTO Mediafax
Suporteri ai lui Dinamo FOTO Mediafax

Comisia de Apel a Administraţiei de licenţiere a FRF a respins miercuri memoriul echipei Dinamoi, prin care contesta retragerea licenţei pentru sezonul 2014/2015 în Europa League.

Vestea a fost confirmată de Federaţia Română de Fotbal: „Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de S.C. Dinamo 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015. Decizia este definitivă şi executorie, cu drept de recurs la TAS, în 10 zile de la data comunicării“.

Licenţa pentru cupele europene a echipei Dinamo a fost retrasă după ce clubul a cerut intrarea în insolvenţă. Totuşi, alb-roşii au făcut apel la decizia celor din FRF. În timp ce procesul de intrare în insolvenţă este încă analizat, echipa lui Flavius Stoican şi-a pierdut dreptul de a evolua în competiţiile europene, cu toate că la finalul acestui sezon a încheiat pe a patra poziţie a clasamentului intern şi, teoretic, ar fi putut participa în turul doi preliminar al Europa League. Următoarea echipă din clasament care deţine licenţa pentru cupele europene este CFR Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Oficial. Dinamo nu va juca în sezonul următor al cupelor europene

Se conturează un scenariu jenant pentru Liga I: cum e posibil să ajungă FC Botoşani în Liga Europa de pe locul 8

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite