FC Argeş a trecut la limită de CS Mioveni, scor 1-0, în etapa a 26-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Argeş, foto: Facebook FC Argeş
FC Argeş, foto: Facebook FC Argeş

FC Argeş a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a 26-a a primei ligi. Golul a fost marcat de Oancea în proprie poartă.

A marcat Oancea '7 (a), jucătorul Mioveniului deviind în propia poartă balonul venit dintr-o centrare pe jos, de pe partea dreaptă, a lui Işfan, anunţă news.ro. Un alt autogol a fost marcat în minutul 16. După un aut de poartă, portarul Iustin Popescu a repus balonul de pe partea stângă a careului mic, dar a trimis mingea într-un coechipier, Scarlatache, aflat în apropierea liniei de şase metri, din care a sărit în poartă. Arbitrul Ovidiu Haţegan a anulat autogolul, deoarece, în momentul repunerii în joc, mingea se afla în mişcare.

FC Argeş: Greab – Tofan, Dobrsavlevici, Turda, Muşat – Işfan (Cr. Dumitru '62), Meza Colli, I. Şerban (Rainov '62), Cr. Tănase (Dumitraşcu '85) – Fatai (Said '29), G. Ganea (Arias '85). Antrenor Andrei Prepeliţă;

CS Mioveni: I.Popescu – Balaur (Tomczyk '81), Scarlatache, Garutti – Oancea (Rădescu '35), D. Toma, Panait (L. Dumitriu '59), Şerbănică (Burnea '81) – Sanoh (Blănaru '59), B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici.

După acest rezultat, FC Argeş a urcat o poziţie, până pe locul 7, cu 38 de puncte, la un punct de CS Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, de pe locurile 5-6, ultimele de play-off, echipe care au însă un joc mai puţin.

CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 27 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 64 de puncte, urmată de FCSB, 55 de puncte şi un meci mai puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite