Porumboiu a primit ameninţări high tech: Stoica i-a transmis un mesaj dur pe facebook şi a anunţat că va face alte dezvăluiri pe whatsapp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Războiul dintre finanţatorul vasluienilor şi managerul roş-albaştrilor a luat amploare. Dacă primul, de moda veche, a vorbit la televizor, în schimb, replica stelistului a venit prin intermediul unui site de socializare. Mai mult, Meme vrea să se folosească de o aplicaţie dedicată smartphone-urilor pentru a-şi dovedi afirmaţiile.

Adrian Porumboiu l-a făcut mincinos pe Mihai Stoica, insistând că acesta n-a avut niciun merit la transferul lui Varela de la Vaslui la Steaua, aşa cum s-a lăudat.

Imediat, Meme a făcut următoarele precizări pe contul său de facebook. Redăm mesajul stelistului integral şi needitat:

1. Am fost la meciul Dinamo-Vaslui ca sa-l urmaresc pe Celeban. Am realizat ca nu e profilul de jucator pe care-l vrem si i-am spus lui Laurentiu Reghecampf ca am senzatia ca Varela se apropie de ceea ce vrem noi.

2. Dupa discutia asta, Reghe si staff-ul lui au inceput sa stranga informatii, toti cei cu care au vorbit recomandandu-l pe Varela. Eu am vorbit cu Gica Hagi si Viorel Hizo, amandoi spunandu-mi sa-l luam fara ezitare pe Varela.

3. Vasluiul a cerut 1.400.000 in 2 transe, 800 si 600, iar agentii lui Varela 100.000. Negocierile cu Vaslui le-a purtat Vali Argaseala, iar cele cu agentii, eu. Eram in orele alea la Hotel Parliament. IMPREUNA.

4. Vali Argaseala a ajuns de la 1.400.000 la 1.000.000, eu de la 100.000 la 0. Strategia de negociere am facut-o IMPREUNA.

DACA PORUMBOIU NU REVINE ASUPRA DECLARATIILOR, VOI PUBLICA MAINE CONVERSATIA INTEGRALA PE CARE AM PURTAT-O PE WHATSAPP CU JORGE TEIXEIRA, UNUL DIN AGENTI, DOAR CA CINEVA VA IESI CAM SIFONAT DUPA ASTA.

SI NU SUNT EU ACELA... 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite