EXCLUSIV Wesley pleacă de la Al-Hilal. I-a scos din sărite pe saudiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Rafael Bastos tocmai a ajuns la Riad, la Al-Nassr, în schimb, un alt brazilian, care a părăsit Liga I în vară, face tot posibilul să plece din Arabia Saudită.

E vorbă de Wesley, care a semnat cu Al-Hilal la începutul sezonului. Cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc nu e fericit la Riad, nesuportând viaţa monotonă din Capitala Arabiei Saudite. În plus, atacantul de 32 de ani e nemulţumit de nivelul campionatului pe care îl consideră sub cel al Ligii I. 

„Eu acum pot să spun că iau foarte mulţi bani cu puţină muncă, dar nu-mi place aşa. Dacă eşti profesionist, dacă iubeşti fotbalul, atunci vrei să te antrenezi bine şi să joci în cât mai multe meciuri tari. Asta făceam în România. Acolo trebuie să munceşti, să munceşti şi să munceşti iarăşi“, a spus Wesley pentru „Adevărul“, într-un interviu acordat luna trecută.

Nu s-a întors din vacanţă

Vârful lui Al-Hilal a părăsit Arabia Saudită la 29 decembrie pentru vacanţa de iarnă. El ar fi trebuit să se întoarcă de câteva zile la reunirea lotului, însă n-a mai făcut acest lucru. „Tatăl meu e bolnav. Nu pot să mă întorc acum“, le-a transmis Wesley oficialilor clubului. 

Totuşi, presa saudită a scris, ieri, că brazilianul nu mai doreşte să joace la Al-Hilal şi forţează plecarea, fie din această iarnă, fie în vară. 

15

goluri a înscris Wesley pentru Al-Hilal în cele 15 etape în care a jucat până acum. 

Cine mă vrea plăteşte un milion de dolari celor de la Al-Hilal şi mă ia. Aş juca şi la CFR, spre exemplu, n-am nicio problemă. Wesley Lopes atacant Al-Hilal  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite