EXCLUSIV Dragomir a comentat intrarea „criminală“ a lui Cadu la Milanov: şeful Ligii a venit cu o ipoteză şocantă. „Adevărul“ a aflat când se va judeca acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu l-a „rupt“ pe Milanov
Cadu l-a „rupt“ pe Milanov

Fotbaliştii şi conducătorii au condamnat la unison gestul golănesc al căpitanul CFR-ului în partida cu FC Vaslui. Contactat de „Adevărul“, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat şi el episodul în urma căruia Milanov a rămas fără cinci dinţi.

Fundaşul bulgar al moldovenilor a ajuns la urgenţă, după piciorul în gură pe care l-a primit de la Ricardo Cadu. „Milanov s-a ales cu cinci dinţi rupţi, ambele buze sparte şi cu gingiile făcute praf“, a povestit antrenorul Viorel Hizo.

Totuşi, Dumitru Dragomir spune că bulgarul a scăpat ieftin. „Milanov să zică mersi că are doar cinci dinţi scoşi. La cum a intrat, Cadu putea să-i cântă prohodul“, a spus preşedintele LPF pentru „Adevărul“. 

Cazul se judecă azi

Întrebat ce suspendare ar trebui să primească căpitanul CFR-ului, Dragomir a spus: „Nu mă bag peste comisii. Soarta la Cadu va fi decisă de Comisia de Disciplină“.

Cazul lui Cadu se va judeca, diseară. E de aşteptat ca portughezul să primească o suspendare între cinci şi zece etape, în condiţiile în care e recidivist, având, în trecut, alte intrări criminale.

Milanov s-a dus în Bulgaria

Fundaşul a refuzat internarea la Spitalul din Vaslui şi a plecat acasă pentru a se trata. El va avea nevoie de un implant dentar în următoarea perioadă.

VEZI FAULTUL COMIS DE CADU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite