„Efectul Magiun“: Primul meci al lui Marin Barbu pe bancă, prima victorie pentru Ceahlăul, după şase eşecuri consecutive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceahlăul a câştigat vineri seară o victorie importantă, „de şase puncte“, după succesul pe terenul celor de la Săgeata Năvodari, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Sosirea lui Marin Barbu la timonă le-a purtat noroc moldovenilor, care s-au impus cu 2-0.

Primul gol a căzut repede, după doar patru minute, Marc reuşind să înscrie, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, cu capul, după o lovitură liberă de pe partea stângă.

Săgeata a forţat egalarea, dar echipa mai periculoasă a fost tot cea oaspete, care a irosit câteva ocazii, pe final însă reuşind să mai înscrie încă o dată. A făcut-o Golubovici (88), cu un şut puternic de la 20 de metri, prima reuşită a golgheterului Ceahlăului (nouă reuşite acum) după opt luni de secetă! 

A fost şi primul succes al Ceahlăului după şase eşecuri consecutive fără gol marcat! Marin Barbu,  „Magiun“, numit la sfârşitul lunii aprilie, a mai pregătit gruparea din Moldova în trei mandate: în 2001-2002, în 2005-2006 şi în 2010-2011. 

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, nemţenii acumulează 36 de puncte, patru peste Săgeata. Oţelul e prima sub linie, cu 31 de puncte, dar gălăţenii joacă duminică, la Botoşani. 

Citeşte şi 

Avem recordul european în materie de incompetenţă: mai mulţi antrenori demişi decât etape jucate. Triplă Ceahlăul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite