E „lucrat“ Gâlcă de jucătorii săi? Marius Lăcătuş a explicat motivele pentru care Steaua a căzut pe locul 2 în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a avut 13 puncte avans faţă de ASA Târgu-Mureş la finalul turului pentru ca acum, cu cinci runde înainte de terminarea campionatului, să ajungă la două puncte de o nou-promovată! Această cădere din 2015 l-a pus pe gânduri pe fostul atacant al roş-albaştrilor.

Steaua riscă să piardă o cursă spre locul 1 în care, mult timp, impresia generală a fost că aleargă de una singură şi n-are rival. Chipciu şi compania au început şi partea a doua sezonului cu o victorie, 3-0 cu Astra în Cupa Ligii, după care şi-au început căderea.

Ca o coincidenţă sau nu, primul eşec din acest an, 0-1 cu Rapid, în Ghencea, a venit la aproape o săptămână după ce Laurenţiu Reghecampf a fost dat de afară de la Al-Hilal. De atunci, au început zvonurile potrivit cărora „Reghe“ urmăreşte o revenire pe banca roş-albaştrilor.

Marius Lăcătuş n-a făcut o referire directă la această situaţie, însă, într-o intervenţie la Dolce Sport, a explicat că dintr-o dată fotbaliştii Stelei, pur şi simplu, n-au mai dat randament.

„Nu ştiu dacă numai Gâlcă e de vină pentru situaţia Stelei. Trebuie să ne uităm un pic şi mai departe, la evoluţiile jucătorilor. Ei trebuie să fie conştienţi că n-au avut aceleaşi evoluţii ca în turul de campionat Gâlcă n-a schimbat nimic în acest retur de campionat faţă de turul în care a luat acel avans. Nu cred că ar fi benefică o demisie a lui. Reacţia trebuie să vină din partea jucătorilor, ei sunt actorii principali. Trebuie să iasă la suprafaţă orgoliul, mîndria lor“, a spus „Fiara“.

Lăcătuş a identificat şi o altă problemă a Stelei: „La Steaua au fost întotdeauna doi, trei, patru lideri. Şi în perioada în care era Mirel Rădoi mai erau jucători care îşi expuneau punctul de vedere. N-am văzut un jucător care să se impună în actuala echipă a Stelei“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite