După ce l-a provocat pe Moroşanu, Daniel Ghiţă a intrat în conflict şi cu vărul său, Ciprian Sora: „Un turnător şi un trădător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă

Luptătorul român Daniel Ghiţă (37 de ani) a deschis mai multe fronturi în ultima perioadă, iar unul dintre cei vizaţi este Ciprian Sora, vărul său.

"Am o căpuşă care atârnă de numele meu de ani de zile. Când mai ţii lecţii de morală, te rog să nu uiţi că un trădător şi turnător nu poate da lecţii de morală unui samurai. Ştii de ce? Pentru că aceştia au principii, pe care le respectă toată viaţa", a fost mesajul lui Daniel Ghiţă pe Ciprian Sora.

Ghiţă mai e în război şi cu doi rivali din circuitul K1, Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş, pe care i-a provocat la o luptă în ring

"Eu promit acum în faţa voastră că dacă Moroşanu accepta lupta, îi bat fiecare muşchiuleţ din corp! Va fi cu vânătaie, cu durere pe care n-a avut-o în viaţa lui. Nu-i voi da KO, îl voi bate atât de rău încât o să mă viseze după ce se va termina gala. Eu şi Moroşanu ar trebui să facem publicul fericit. Să facem diferenţa între campioni", a ”tunat” Ghiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite