Dumitru Dragomir: "Angajaţii trebuie să pună batista pe ţambal în relaţia cu patronul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a sărit în apărarea lui Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, în privinţa jigmirilor care i le-a adus acesta portarului Emilian Dolha.

Dragomir a lansat o teorie numai de el ştiută că angajaţii trebuie să tacă mâlc chiar dacă patronii greşesc faţă de ei. "Noi nu am înteles, după 20 de ani, că angajaţii trebuie să pună batista pe ţambal în relaţia cu patronul, chiar dacă el greşeşte. Aşa se întâmplă în toată lumea pentru că nu sunt numai academicieni conducători, ci oamenii descurcăreţi, oameni mai smecheri", a spus şeful LPF la Sport Total FM.

Dragomir i-a luat apărarea lui Turcu. "Cine nu înjură în ţara asta? Singura problemă e că pe Turcu l-a prins camera de luat vederi. Dacă şi-a cerut scuze, 80 la sută e iertat. Ar fi trebuit ca şi Prunea să-şi ceară scuze. El nu întelege că aici nu e nici FRF, nici un club comunist în care sa ai şefi care nu dau bani din buzunar. Pe cei de-acum trebuie să îi "mângâi pe frunte", a mai afirmat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite