Duckadam anunţă că Tătăruşanu şi Bourceanu vor rămâne la Steaua cu o singură condiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de imagine al Stelei este convins că dacă Steaua nu se va califica în primăvara europeană, mai mulţi jucători ai Stelei vor fi vânduţi în această iarnă.

Deşi nimic nu este concret până în acest moment, o sursă bine informată din interiorul Stelei susţine că Bourceanu şi Tătăruşanu vor pleca la iarnă dacă echipa nu se va califica în primăvara europeană. 

"Suntem la stadiul de zvonuri, pana în iarnă când vin ofertele scrise, până atunci sunt doar speculaţii. Tătăruşanu şi Bourceanu au contract până în vară, sunt sigur că niciunul nu va pleca liber de contract, totul se va rezolva în această iarnă, ori că vor pleca în străinatate, ori vor semna un nou contract cu Steaua. Depinde dacă ne vom califica în primăvara europeană sau nu. Dacă nu câştigăm la Basel şi nu ne vom califica, probabil că Steaua va vinde caţiva jucători. Dacă ne calificăm, atunci vedem ce măsuri se vor lua", a spus Duckadam la Dolce Sport.

Contractele lui Bourceanu şi Tătăruşanu cu Steaua sunt scadente în vara anului viitor şi este de aşteptat ca ele să fie prelungite în cazul în care echipa lui Reghecampf se va califica în primăvara europeană. În caz contrar, cei doi au şanse mici să mai prindă returul în Ghencea.

Nici Reghecampf nu mai e atât de sigur că cei doi jucători vor rămâne în Ghencea după pauza competiţională dintre tur şi retur. "Încercăm să îi păstrăm pe Bourceanu şi Tătăruşanu, aşa ne-a spus şi domnul Becali, dacă nu, patronul le va strânge mâna şi le va mulţumi pentru tot ce au făcut la Steaua", a comentat Reghe la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite