Drama italiană: Ce pierderi a generat pandemia. Suma e astronomică!

Drama italiană: Ce pierderi a generat pandemia. Suma e astronomică!

Cristiano Ronaldo a părăsit Italia şi s-a refugiat acasă, la Madeira, după izbucnirea crizei

Ultima partidă din Serie A s-a disputat la 9 martie. De atunci, s-au tras obloanele şi deja sunt mai multe etape amânate cu perspectiva reală ca acest sezon să nu se încheie niciodată.

Ştiri pe aceeaşi temă

De aceea, declaraţia dată de preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, cel care vorbeşte despre reluarea meciurilor în perioada iulie - august, pare una nerealistă. „Încă nu mi-am pierdut speranţa ca sezonul să se reia. Voi face tot ce pot pentru a se întâmpla. E foarte greu să renunţăm la acest plan. Sunt conştient că e încă prea devreme să ne gândim la o dată, dar trebuie să fim pozitivi. Am putea juca în lunile iulie şi august. Ne gândim să cerem sprijinul celor de la UEFA şi FIFA pentru a putea juca şi după data de 30 iunie, astfel încât să profităm de lunile iulie şi august“, a declarat Gravina.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu campionatul din actuala stagiune, însă, potrivit „Gazzetta dello Sport“ un lucru e cert: pierderile generate deja sunt imense şi irecuperabile, dacă nu se va implica şi guvernul în susţinerea fotbalului! Sursa citată a estimat că până în acest moment pierderile generate de oprirea campionatului se ridică la 2,5 miliarde de euro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: