Djokovici râde la urmă: Omul care a stat în spatele expulzării sale din Australia a devenit „şomer“

Djokovici râde la urmă: Omul care a stat în spatele expulzării sale din Australia a devenit „şomer“

În luna ianuarie, lumea sportului a asistat la un fiasco din care n-a ieşit nimic bun. Iar asta din dorinţa unor politicieni de a-şi face imagine pe cârca unei vedete. Strategie care, pe termen lung, n-a folosit la nimic.

„Vaccinarea lui Djokovici“. Iată subiectul care ne-a „mâncat“ zile întregi, timp de mai bine de două săptămâni, în ianuarie 2022. Încă o „moştenire“ a pandemiei. Bineînţeles, în numele ştiinţei şi al salvării.
 
Încă de atunci, presa australiană a scris, în mod repetat, că acest circ dezgustător a fost „regizat“ de premierul Scott Morrison. Dornic să-şi facă imagine pe cârca lui Djokovici, după ce şi-a atras antipatia publicului prin lockdown-uri repetate. Pe scurt, era nevoie de un caz de dimensiunea celui care l-a implicat pe liderul ATP pentru ca australienii să fie convinşi că au avut de îndurat nişte restricţii îngrozitoare, care s-au aplicat şi în cazul unor vedete internaţionale.
 
 
Din păcate pentru premierul Scott Morrison (foto), pe termen lung, cazul Djokovici nu i-a folosit la nimic. Pentru că, sâmbătă, el a fost nevoit să-şi recunoască înfrângerea în faţa contracandidatului său, Anthony Albanese. Rezultatul alegerilor e cu atât mai şocant,  cu cât Albanese a obţinut prima victorie pentru Partidul Laburist, din ultimul deceniu! 
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările