Dinamo se scufundă mai ceva ca Titanic: „Câinii“ au mai făcut un meci ruşinos şi rămân fără victorie de când afară era caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic

Ce a fost şi ce a ajuns! Această frază descrie cel mai bine situaţia formaţiei din „Ştefan cel Mare“ care, cândva, era o forţă în fotbalul intern, iar acum stârneşte doar compasiune.

Retrogradarea nu mai e doar o glumă proastă în ceea ce priveşte Dinamo! Etapele trec şi roş-albii nu numai că nu bat pe nimeni, dar trebuie să zică mersi, atunci când nu părăsesc terenul învinşi!

Lotul e atât de slab, încât nici măcar un antrenor de talia lui Mircea Rednic nu reuşeşte, deocamdată, să îmbunătăţească situaţia. „Puriul“ a debutat, runda trecută, cu 1-1 pe terenul Dunării Călăraşi, o nou-promovată în Liga I, pentru ca, în această seară, să smulgă un 0-0, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

După o prima repriză echilibrată, „câinii“ n-au mai jucat nimic după pauză şi doar intervenţiile excelente ale lui Penedo i-a salvat de la o nouă înfrângere.

Dinamo rămâne pe locul 12 din 14, de baraj pentru rămânere în prima ligă!, şi n-a mai învins în campionat de la 25 august, adică de 65 de zile! Trupa lui Rednic a strâns doar 13 puncte, în timp ce Concordia Chiajna e pe 10 cu 15 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite