Dinamo, salvată miraculos de fani: S-a anunţat suma strânsă prin care s-a obţinut licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a „driblat“ încă un moment crucial care, fără efortul grupului de suporteri-acţionari, ar fi putut duce la dispariţia echipei de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dinamo reprezintă, la ora actuală, un miracol fotbalistic! Nu prin rezultatele obţinute pe teren, ci datorită modului în care „supravieţuieşte“ din punct de vedere financiar.

Concret, abandonată de acţionarii spanioli „ţepari“, în frunte cu Pablo Cortacero, gruparea bucureşteană e finanţată acum din sumele strânse de asociaţia „Doar Dinamo Bucureşti“. Aici, cu banii obţinuţi din partea fanilor - Dinamo a avut cele mai multe partide „sold-out“ pentru care s-au vândut, virtual, bilete! - echipa tocmai a reuşit să-şi asigură licenţa de Liga I şi de cupele europene, pentru sezonul viitor!

Anunţul a fost făcut de cei de „DDB“, printr-un comunicat al Peluzei Cătălin Hîldan.

Ce au anunţat fanii dinamovişti?

*Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină pandemie!

*De la o datorie de 1.200.000€ pentru licenţa UEFA şi de Liga 1, să ajungem astăzi să putem anunţa că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.

*Este o victorie a suporterilor, a noastră, a tuturor şi a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii! Am câştigat o mare bătălie, nu şi războiul. Trebuie să ţinem clubul în viaţă mai departe!

*Dar am demonstrat că împreună suntem de neoprit!

*Haideţi să rupem pragul de 15.000 de socios. Intră aici: www.programddb.ro şi vino să fii printre cei care au salvat Dinamo! Cotizaţia este de 20 lei/lună. Nu e o sumă mare, dar pentru istoria lui Dinamo înseamnă enorm de mult

*Nu uita de comanda pentru tricoul oficial de joc, pe care va fi trecut numele tău, alături de alte mii de suporteri care ţin Dinamo în viaţă!

14 e locul ocupat de Dinamo în Liga I, în acest moment, cu 27 de puncte. Echipa va juca, din nou, în play-out. Aici, locurile 13 şi 14 vor merge la baraj, în timp ce locurile 15 şi 16 ajung în „B“.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite