Dinamo ar putea să revină în "Groapă" din cauza concertului Red Hot Chili Peppers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Naţională
Arena Naţională

Inaugurată în urmă cu un an, Arena Naţională nu se dovedeşte a fi stadionul multifuncţional pe care şi l-au dorit românii. Administratorii acestuia au anunţat clubul de fotbal Dinamo că meciul pe care "câinii" îl vor juca duminică, împotriva Petrolului, ar putea fi mutat în altă parte, mai precis în "Groapă".

Cum în 31 august, pe Arena Naţională va avea loc concertul trupei Red Hot Chili Peppers, administratorii i-au prevenit pe dinamovişti că nu dispun de timp suficient pentru a amenaja scena. Motiv pentru care partida cu Petrolul, de duminică, s-ar putea disputa pe stadionul Dinamo. Potrivit gsp.ro, o decizie va fi luată zilele acestea.

Pe de altă parte, nici gazonul Arenei Naţionale nu se prezintă foarte bine, ceea ce nu este surprinzător, noul stadion nefavorizând, prin construcţia sa, circulaţia aerului şi pătrunderea luminii - în plus, în această vară temperaturile au fost extrem de ridicate în Bucureşti. Pentru a proteja suprafaţa de joc, Primăria va achiziţiona un covor de iarbă sintetică, fiind posibil ca echipele care dispută meciuri pe Arena Naţională să se antreneze pe el, undeva în parcarea stadionului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite