Dinamo se desparte de Bălgrădean! Portarul merge în Belgia, la Standard. Ce alt dinamovist mai pleacă din "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Bălgădean FORO Rpressport.ro
Cristi Bălgădean FORO Rpressport.ro

Cristian Bălgărdean este aproape de un transfer în Belgia, la Standard Liege, unde va fi copechipier cu fostul său coleg de la Dinamo, George Ţucudean.

Conform Gazetei Sporturilor, Cristi Bălgrădean, portarul de 25 de ani al lui Dinamo, se va muta în această vară în Belgia, urmând a evolua la Standard Liege. Formaţia alb-roşie a fost pregătită în sezonul trecut de Mircea Rednic, antrenor care a reuşit să califice echipa în Liga Europa. 

La Standard au avoluat în sezonul precedent George Ţucudean şi Adrian Cristea, însă doar atacantul a rămas în lotul echipei din Liege. 

Echipa belgiană l-a dorit pe Ciprian Tătăruşanu, însă pretenţiile steliştilor au fost peste ce ar fi vrut ei să ofere. Poarta formaţiei Standard a fost apărată în sezonul trecut de japonezul Kei Nekishori. 

De la Dinamo au mai plecat în această vară Constantin Nica (vândut la Atalanta pe 1,8 milioane de euro) şi Marius Alexe (împrumutat la Sassuolo). 

"Eu am încercat să-i conving pe toţi să rămână. Mă refer la Alexe, la Bălgrădean, dar ei şi-au dorit să plece. Am agreat ca ei în cazul în care îşi găsesc o variantă de plecare, care să fie agreată şi de club, noi vom accepta. În cazul lui Bălgrădean este vorba de un transfer definitiv. Nu discut cifre, deoacamdată el merge acolo să discute, să vadă, mâine vom şti sută la sută dacă pleacă sau rămâne. Este foarte posibil să plece şi Dragoş Grigore", a spus Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite