Dinamo, ciuca bătăilor: a mai pierdut un amical. Echipa lui Teja a fost „găurită“ în pregătiri. Câte goluri a încasat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, formaţia din „Ştefan cel Mare“ a anunţat că va ataca podiumul în retur. La cum arată situaţia însă, acesta pare un obiectiv extrem de greu de atins.

Dinamo nu va intra în licitaţii cu alte echipe pentru transferuri, iar din păcate achiziţiile low-cost făcute în iarnă nu dau randament.

Rezultatele din meciurile de pregătiri confirmă această situaţie, roş-albii având o singură victorie şi cinci eşecuri. Mai mult, elevii lui Mihai Teja au încasat 18 goluri în şase meciuri, adică o medie de trei goluri pe meci!

Ultimul eşec a venit joi, în Spania, acolo unde bucureştenii efectuează în această perioadă cel de al doilea stagiu de pregătire din iarnă. Roş-albii au întâlnit Legia Varşovia, liderul campionatului din Polonia.

La pauză, scorul 4-1 pentru polonezi! Şi asta după ce Grozav a deschis scorul în minutul 9 din centrarea lui Matei. Ryczkowski (24 şi 32), Jodłowiec (29) şi Radovici (45) au punctat însă, scoţând la iveală, încă o dată, fragilitatea apărării dinamoviste. În partea secundă, Marius Niculae a redus din diferenţă (79), însă roş-albii au lăsat, din nou, o impresie proastă, în condiţiile în care returul Ligii I e programat pentru 21 februarie.

Dinamo a început meciul cu Legia Varşovia în formula: Marc – Bărboianu, L. Goian, Durimel, Fai – Cristescu, Elhamed – Matei, Alexe, Grozav – Bilinski

Ce a făcut Dinamo în amicale până acum:

1-3 cu Bursaspor (Turcia)

1-0 cu Aue (Germania)

1-3 cu Guangzou R&F (China)

1-7 cu Danemarca U-21

0-1 cu Lokomotiv Moscova (Rusia)

2-4 cu Legia Varşovia (Polonia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite