Alibec a părăsit cantonamentul naţionalei şi nu va juca cu Liechtenstein şi Macedonia! Ce diagnostic a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
romania

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Denis Alibec are o leziune musculară la nivelul coapsei stângi şi este indisponibil pentru partidele României cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

Joi seara, atacantul a jucat titular în victoria tricolorilor din Islanda, scor 2-0. dar a s-a accidentat în minutul 76, când a, fost înlocuit cu Markovic.

"Denis Alibec a fost supus unor investigaţii medicale aseară, imediat după sosirea tricolorilor în ţară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!", a anunţat frf.ro.

Conform sport.ro, Alibec nu are o ruptură musculară, aşa cum s-a crezut iniţial, ci o liziune fibrilară în zona din faţă a muşchiului pulpei. "Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez, nu ştiu ce să mai fac, mă pregătesc, fac prevenţie, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine şi chiar vreau să fac nişte analize", a declarat atacantul.

Clasament

1. Armenia 4 3 1 0 6-2 10

2. Germania 4 3 0 1 7-2 9

3. Macedonia de Nord 4 2 1 1 9-4 7

4. România 4 2 0 2 7-6 6

5. Islanda 4 1 0 3 4-8 3

6. Liechtenstein 4 0 0 4 1-12 0

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor în grupa J

*5 septembrie: România – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti)

*8 septembrie: Macedonia de Nord – România, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

*8 octombrie: Germania – România

*11 octombrie: România – Armenia

*11 noiembrie: România – Islanda

*14 noiembrie: Liechtenstein – România

Toate partidele vor fi live pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite