Articol publicitar

De ce o casă de pariuri sportive online?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
pariuri

Cele mai bune decizii pe care le luam au loc în urma analizei avantajelor şi dezavantajelor care rezultă. Dacă nu cu puţin timp în urmă, românii erau reticenţi în privinţa cumpărăturilor online şi la plata cu cardul, acum achiziţiile de acest tip au o creştere spectaculoasă.

Schimbarea de atitudine ţine pasul şi în ceea ce priveşte preferinţele pentru opţiunile oferite de casa de pariuri sportive.

În cazul în care eşti un pasionat al pariurilor sportive şi nu ţi-ai deschis încă un cont online, îţi oferim mai jos câteva informaţii importante. Decizia de a face definitiv transferul îţi aparţine!

Care sunt avantajele caselor de pariuri sportive online?

Alegerile corecte sunt întotdeauna cele informate. Evident că îţi poţi păstra obiceiul de a merge din când în când la agenţia stradală preferată, de a schimba informaţii cu amicii şi de a afla ponturi direct de specialişti.

Însă, beneficiile puse la dispoziţie de casele de pariuri online sunt foarte importante. Printre acestea menţionăm:

1. Taxe şi impozite mai mici

Dacă în cazul agenţiilor de pariuri stradale acestea sunt de 5%, în cazul caselor de pariuri sportive online licenţiate, ele sunt de numai 1% pentru retrageri ce nu depăşesc 15.000 de euro şi 16% sau 25% pentru sume mai mari. La agenţiile online, în unele cazuri se pot adăuga comisioanele agenţiei şi comisioanele băncii unde ai cardul folosit pentru alimentări şi retrageri.

2. Mai multă flexibilitate şi posibilitate de a paria oricând şi de oriunde

Cu o casa de pariuri online nu trebuie să îţi mai faci program decât în funcţie de meciuri. Nu mai eşti condiţionat în niciun fel de un program al agenţiei.

3.  Promoţii şi bonusuri interesante

Nu doar la deschiderea contului, ci şi pentru joc şi cu ocazia desfăşurării unor competiţii sportive importante poţi beneficia de bonusuri consistente.

4. Transmisii live ale principalelor competiţii sportive

Ai posibilitatea de a urmări live meciurile importante, oriunde te-ai afla. Prin această funcţie nu vei mai rata niciodată o competiţie pe care o aştepţi de mult timp.

5. O mai bună gestionare a bugetului alocat

În cazul în care nu ştii câţi bani cheltuieşti lunar pentru pariuri sportive, acum ai o opţiune pentru a vedea şi gestiona mult mai bine bugetul alocat.

6. Funcţiile cash out şi betting exchange

Printre cele mai apreciate funcţii disponibile doar online le avem pe cele de cash-out şi betting exchange. Prin prima ai posibilitatea de a încheia un pariu înainte de terminarea meciului, prin cea de-a doua poţi fi tu cel care stabileşte cotele în contrapartidă cu oferta unui alt jucător.

Nu putem încheia această enumerare, fără a menţiona faptul că şi la casele de pariuri sportive online ai parte de discuţii şi interacţiune cu specialişti, prin intermediul secţiunii de ponturi pariuri. De aici poţi afla multe detalii valoroase, care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti analiza şi strategia.

Oricare ar fi alegerea, nu pierde niciodată din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile. De aceea, pentru siguranţă joacă în mod responsabil, dacă ai peste 18 ani şi doar  la case de pariuri sportive licenţiate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite