Daniel Prodan a murit în urma unui infarct. Balint: „Rămas bun, prieten drag“. Marica: „Drum lin, Tătuca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Prodan FOTO FAcebbok
Daniel Prodan FOTO FAcebbok

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct, după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de trei ore.

"Urmăresc presa de câteva ore şi tot speram ca cineva să dezmintă ştirea asta. Nu-mi vine să cred că a plecat atât de devreme! Un om cu suflet mare, un fotbalist cu o ambiţie ieşită din comun şi un prieten adevărat! Odihneşte-te în pace Didi, o să ne fie dor de tine!", a notat Gardoş.

Şi fostul fotbalist Gabi Balint şi-a exprimat regretul după decesul lui Prodan. "Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!", a scris Balint pe Facebook.

"Să te odihneşti în pace, Didi! Doar Dumnezeu ştie de ce te-a luat aşa de repede la El! Nouă ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare! Drum lin, Tătuca, îmi va lipsi mult râsul tău cu toată fiinţa! :(((( Condoleanţe familiei!", a scris Marica.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care 'tricolorii" au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite