Dan Petrescu, înfrângere categorică în Turcia: Şumudică „tremură“ şi el după ce a văzut luni seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu se va lupta pentru salvarea de la retrogradare în ce a rămas din această stagiune
Dan Petrescu se va lupta pentru salvarea de la retrogradare în ce a rămas din această stagiune

După ce a obţinut, etapa trecută, prima victorie pe banca noii sale echipe, Kayserispor, în această seară, „Bursucul“ n-a avut nicio şansă, la Istanbul, pe terenul unei formaţii care urmează acum să primească vizita celor de la Rizespor, unde tocmai a fost instalat un alt antrenor român.

Cu Săpunaru titular şi integralist - Silviu Lung jr şi Alibec au lipsit amândoi, accidentaţi - Kayserispor a fost spulberată, luni seară, de Fenerbahce, scor 0-3, într-o partidă din etapa cu numărul 20.

Thiam (20), Samatta (51) şi Cisse (86) au executat trupa pregătită de Dan Petrescu. În urma rezultatului, Fenerbahce a urcat pe 2 în Superliga turcă, având 42 de puncte din 20 de meciuri. Lider e Beşiktaş Istanbul, cu 44 de puncte din 20 de partide.

Kayserispor rămâne pe 17 din 21 cu 19 puncte. Echipa lui Petrescu e, deocamdată, la egalitate de puncte cu formaţia aflată pe poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

Etapa viitoare, sâmbătă mai precis, Fenerbahce va primi vizita celor de la Rizespor, unde Marius Şumudică a fost instalat, astăzi, în funcţia de antrenor. 

Pentru Kayserispor urmează o deplasare mai uşoară, cu Kasimpaşa, ocupanta locului 12, tot sâmbătă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite