Dan Petrescu, discurs bulversant după amicalul cu Dinamo Kiev: A atacat arbitrajul. Şi nu în glumă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, mereu nemulţumit de arbitraj
Dan Petrescu, mereu nemulţumit de arbitraj

Partida de miercuri seară a adus faţă în faţă doi antrenori, Dan Petrescu (54 de ani) şi Mircea Lucescu (76 de ani), care au avut un defect mare în toată cariera lor: s-au legat mereu de arbitraj. Doar că acum, la Cluj, „Il Luce“ a ignorat acest aspect, comportându-se normal, pe când „Super Dan“ i-a lăsat pe ziarişti cu gura căscată!

Dan Petrescu a fost un fotbalist mare şi a devenit şi un antrenor de succes. Doar că, din păcate pentru el, nu şi-a îndeplinit visul, acela de a activa în Premier League, ca antrenor. 

Şi, probabil că, parţial, acest lucru se leagă de comportamentul pe care îl are pe marginea terenului, în timpul meciurilor, dar şi de discursul său de după partide. Pentru că Dan Petrescu intră în categoria antrenorilor care sunt veşnic nemulţumiţi de arbitraj. Cu mentalitatea de „Dă-ne şi nouă ceva!“. Din păcate, acest lucru s-a văzut, încă o dată, după amicalul păcii, de miercuri seară, cu Dinamo Kiev despre care Adevărul a scris aici.

După meci, tehnicianul CFR-ului a venit la conferinţă şi, fără nicio glumă, a criticat arbitrajul pentru că... n-a primit „două, trei penalty-uri“. 

La meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev (0-0) a fost delegat Szabolcs Kovacs (34 de ani), fratele mai mic al lui Istvan Kovacs (37 de ani). Acesta a condus, duminică trecută, partida CFR Cluj – FCSB (0-1) la finalul căreia Petrescu a atacat, fără motiv, arbitrajul. De aceea, tehnicianul CFR-ului a şi fost batjocorit în ultimul hal, la televizor, după cum Adevărul a scris aici.

Acum, Petrescu nu doar că nu şi-a cenzurat criticile la adresa arbitrajului – după un amical! – dar a mers fix pe aceeaşi linie.

Ce a spus Dan Petrescu după amicalul cu Dinamo Kiev?

*Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, şi astăzi a jucat foarte bine, dar, per total, nu ştiu dacă au avut vreun şut pe poartă. Cred că am avut şi 2-3 penalty-uri, dar n-am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale.

*Asta e, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Şi uite aşa continuăm... OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeaşi fază.

*Nu înţeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. N-ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înţeleg logica acestei delegări. 

*Cum poţi să-l trimiţi pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja aţi comis-o, ne-aţi «curăţat». Lăsaţi-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primeşte! Nici nu ştiu de când n-am mai primit noi penalty.

VEZI DISCURSUL LUI DAN PETRESCU DE DUPĂ AMICALUL CU DINAMO KIEV

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite