VIDEO CSU Ploieşti a câştigat derby-ul Ligii Naţionale cu Steaua. Levente Szijarto a reuşit un coş splendid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

CSU Ploieşti a răzbunat înfrângerea din tur suferită în faţa Stelei CSM Eximbank, câştigând partida retur disputată acasă, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet, scor 85-80.

Derby-ul Ligii Naţionale de baschet masculin a avut sâmbătă seara la Ploieşti între CSU Asesoft şi Steaua CSM Eximbank. Dacă în tur steliştii s-au impus la Bucureşti, în retur partida a fost controlată de prahoveni, care s-a impus la capătul celor patru sferturi cu 85-80. Unul dintre cei mai buni jucători au Asesoftului a fost Levente Szijarto, care a marcat un coş fabulos, din propria jumătate de teren. Reuşita baschetbalistului de origine maghiară a lăsat pe toată lumea cu gura căscată şi a stârnit ropote de aplauze.

Deşi CSU a condus pe tabelă în mare parte din timpul regulamentar, oaspeţii au revenit uluitor pe final, când au trecut în avantaj, însă Runkauskas a rezolvat meciul pentru ploieşteni, el reuşind să marcheze 7 puncte într-un singur minut. S-a terminat 85-80 pentru Asesoft, care a redevenit liderul campionatului. În acest moment, ploieştenii conduc Liga Naţională, cu 27 de puncte, la un punct în faţa Stelei, echipă care a suferit doar două înfrângeri în tot campionatul.

VIDEO CSU Ploieşti - Steaua CSM Eximbank

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite