Cristina Neagu, mesaj emoţionant pe Facebook: Ce le-a promis românilor cea mai bună handbalistă a lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Neagu a fost adusă pe bani mulţi la CSM Bucureşti pentru ca echipa Primăriei, finanţată din bani publici, să câştige Liga Campionilor.

Cristina Neagu are un salariu colosal pentru handbalul feminin la CSM Bucureşti, ea fiind plătită pentru fiecare sezon cu o sumă ce se apropie de 300.000 de euro!

Chiar dacă „tigroaicele“ au avut-o pe cea mai bună handbalistă a lumii în echipă, ele n-au reuşit un rezultat mai bun decât locul 3 în Liga Campionilor. Iar asta în condiţiile în care Neagu a devenit cea mai bună marcatoare a întrecerii în această ediţie.

După locul 3 pe care s-a clasat CSM Bucureşti în weekend, la Budapesta, în Final Four al Ligii Campionilor, vedeta CSM-ului a postat un mesaj pentru fani pe Facebook.

Ce a scris Cristina Neagu?

*M-au încercat emoţii puternice în aceste zile, dar cred că acum pot să privesc situaţia obiectiv. Îmi pare rău că n-am putut câştiga cu Gyor, dar vă promit că la anul ne întoarcem în Final 4 mai puternice şi vom da totul pentru a câştiga titlul. 

*Ştim ce am făcut bine, ştim şi ce am făcut rău de-a lungul sezonului, lucruri pe care trebuie şi vrem să le corectăm, ca să reuşim să ne îndeplinim visul Champions League în 2019.

*A fost un an cu multe fluctuaţii, în care, cu ajutorul colegelor, am câştigat trofeul pentru cea mai bună marcatoare. Sunt recunoscătoare pentru acesta, chiar dacă ştiţi cu toţii că l-aş schimba oricând cu trofeul cel mare pentru întreaga echipă. 

*Mai mult decât orice, vă mulţumesc vouă, suporterilor minunaţi care ne-aţi susţinut tot sezonul, chiar şi la finala mică de duminică, după dezamăgirea din semifinale. Şi încă un rând de mulţumiri merge tot către voi, pentru că m-aţi votat în echipa ideală a Ligii Campionilor.

*Ne aşteaptă şi mai multă muncă pentru viitor, dar mergem înainte cu fruntea sus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite