Cristi Chivu pune iarbă sintetică pe stadionul pe care a învăţat fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Inter a rămas profund impresionat de gestul directorului clubului din Valea Domanului, care a ridicat un bust al tatălui său, Mircea Chivu, în curtea stadionului din Reşiţa. Căpitanul naţionalei a ţinut la rândul său să demonstreze că nu a uitat de unde a plecat.

Revenit în Valea Domanului cu ocazia dezvelirii bustului tatălui său, Cristian Chivu a afirmat că nu a uitat niciodată clubul de la care a plecat în fotbalul mare, chiar dacă nu a reuşit să mai treacă pe acasă de ani de zile. Jucătorul lui Inter i-a promis atunci lui Cristian Bobar, directorul CSM Reşiţa, că va încerca să ajute centrul de copii şi juniori. Cristi Chivu a trecut şi el pe la grupele de juniori ale CSM-ului şi cunoaşte bine lipsurile unei pepiniere care a dat totuşi nume importante în fotbalul românesc. Pentru ca măcar puştii de astăzi să beneficieze de condiţii optime de pregătire, căpitanul primei reprezentative a promis că îl va sprijini pe Bobar în încercarea acestuia de a aşterne un covor sintetic pe terenul de antrenament al bazei “Mircea Chivu”. “Nu am uitat niciodată clubul pentru care am jucat şi la care am fost antrenat de tata. Pe acest stadion care poartă numele tatălui meu am debutat şi este o onoare pentru mine de fiecare dată când calc pe el”, a declarat Cristi Chivu.


Zgura, acoperită cu iarbă sintetică
    Şeful grupării reşiţene anunţă că, din toamnă, juniorii reşiţeni au şanse mari să se antreneze pe iarbă sintetică şi să nu mai fie nevoiţi să-şi julească genunchii pe actualul teren de zgură. “Cristi mi-a promis cu ocazia vizitei la Reşiţa că ne va ajuta. Am discutat cu el chiar înainte de a pleca la turneul din America şi mi-a spus că va cumpăra un covor sintetic cu care să acoperim zgura. Clubul şi Primăria Reşiţa se vor ocupa de celelalte lucrări, iar Cristi, prin fundaţia sa, va achiziţiona covorul. Este un gest deosebit care demonstrează încă o dată caracterul lui şi faptul că nu a uitat că a îmbrăcat cândva şi tricoul Reşiţei”, susţine Bobar.
Şeful din Valea Domanului ţine în permanenţă legătura cu Mariana Chivu, mama fotbalistului, şi speră ca terenul să fie gata până în toamnă. “Doamna Mariana mi-a spus că vom primi covorul în câteva luni. Acum e şi Cristi plecat în America şi nu a avut prea mult timp la dispoziţie să se ocupe de asta. Cert este că deja s-a interesat de un astfel de covor sintetic şi că îl vom avea în cel mai scurt timp posibil”, a mai spus Bobar.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite