Cristescu: Am semnat contractul cu George Copos, eu şi Zamfir suntem proprietarii FC Rapid. Este un moment istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Cristescu FOTO Facebook
Nicolae Cristescu FOTO Facebook

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anunţat, luni seară, că a semnat contractul de vânzare-cumpărare cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, şi a devenit împreună cu asociatul său, Adrian Zamfir, noii proprietari ai grupării giuleştene.

"Este un moment istoric. După o luptă seculară s-a semnat contractul de vânzare-cumpărare a clubului Rapid. Mă bucur că s-a concretizat acest vis al rapidiştilor. Sper să ducem Rapidul acolo unde vor toţi suporterii. Este un contract de vânzare-cumpărare atipic, pentru că practic noi ne-am asumat nişte datorii, iar vâzătorul, George Copos, n-a încasat nimic. Ba chiar rămâne şi el cu nişte datorii. În acelaşi timp, noi practic n-am cumpărat nimic, nici stadion, nici bază sportivă, ci doar un brand. De aceea spun că este un contract atipic. Suma tranzacţiei a rămas aceeaşi. Însă important este că finalul este unul fericit", a spus Cristescu pentru Mediafax.

Întrebat cum se vor împărţi acţiunile între el şi Adrian Zamfir, Cristescu a răspuns: "E problema noastră cum sunt împărţite acţiunile. Noi suntem parteneri egali, aşa am plecat de la început şi aşa vom rămâne".

Cristescu a afirmat că George Copos nu a fost fericit că a vândut Rapidul."Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru că se desparte de un club pe care l-a ţinut 20 de ani, dar ştie că lasă clubul pe mâini bune. Eu şi domnul Zamfir suntem doi rapidişti. Chiar îmi pare rău că asociatul meu nu este aici, dânsul e mai retras şi de aceea nu a venit să discute cu dumneavoastră. Pentru domnul Copos rămân valabile cele patru invitaţii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru şi rămâne prietenul Rapidului. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai putut să întreţină Rapidul, nu este de condamnat. El este de apreciat pentru cei 20 de ani în care a investit suflet şi bani în această echipă, a precizat Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite