Craiova: Mititelu nu cedează presiunii ultraşilor: „Mutarea la Severin nu e un moft al meu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a ţinut să precizeze faptul că nu se va lăsa intimidat de intenţia suporterilor de a organiza un mitig de protest pentru ca echipa să nu fie mutată la Turnu Severin. 

Mititelu susţine că toate comunicatele ultraşilor şi toate încercările acestora legate de rămânerea Ştiinţei la Craiova sunt zadarnice.

"Îi anunţ pe ultraşi că deciziile importante la club le iau eu şi nu o să cedez la presiuni. Au făcut comunicate, vorbesc de mitinguri şi de poziţie independentă în conflictul club-primărie şi nu e corect. În aceste momente grele ar fi trebuit să fie necondiţionat de partea clubului, că de asta sunt suporteri, să ne susţină şi la bine, şi la rău", a spus Mititelu la postul Oltenia 3TV.

"Se încearcă inducerea ideii că este un moft al meu să joc la Severin, că de fapt eu sunt vinovatul. Vă spun că nu e un moft, iar aceste mitinguri pe care le plănuiţi sunt comandate de alţii pentru a încerca să mă înduplece să rămân la Craiova. Să le iasă din cap ideea că voi ceda vreodată echipa. Dacă eram laş, ca aceia dinaintea mea, vindeam şapte-opt jucători în Bucureşti, patru-cinci la CFR şi gata! Îmi scoteam banii şi le puneam clubul în braţe", a mai spuns Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite