Craiova dă lovitura începutului de an: Papură, afară! Vine Reghecampf pe un salariu colosal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Fără victorie din data de 14 decembrie, perioadă în care echipa a înregistrat cinci remize şi un eşec, Universitatea Craiova e pe cale să facă o mutare spectaculoasă pentru a-şi păstra şansele la titlu.

Patronul Mihai Rotaru s-a mai „ars“ o dată cu Corneliu Papură! Anul trecut, a mers pe mâna tehnicianului de 47 de ani o bună perioadă de timp, dar echipa a intrat cu şanse reale în lupta pentru titlu abia după ce fostul mijlocaş a plecat, certat cu Rotaru. Atunci, în locul său a venit Cristiano Bergodi.

În acest sezon, Bergodi a renunţat la funcţia de antrenor, în luna noiembrie, şi s-a întors Papură. Mulţi au pus această mutare pe seama faptului că Rotaru a dorit să aibă un executant pe post de antrenor. Iar Papură ar fi îndeplinit acest rol. Doar că, în ultima perioadă, rezultatele nu l-au mai ajutat. Iar Craiova e acum pe 3, la şase puncte de liderul FCSB. Aşa că, potrivit prosport.ro, Rotaru ar fi bătut palma cu Laurenţiu Reghecampf, liber de contract, după despărţirea de Al-Wasl Dubai (Emirate), anul trecut, în luna octombrie.

„Reghe“ va semna un contract cu un salariu de 14.000 de euro pe lună. El va sta pe banca oltenilor, după meciul de vineri cu FC Argeş, în condiţiile în care, joi, în momentul în care s-a anunţat ştirea revenirii sale în Liga I, se afla în SUA.

12 puncte din 27 a strâns Corneliu Papură de când a redevenit antrenorul Craiovei: două victorii, şase remize, o înfrângere.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite