Craiova: Exclusiv / Ionescu nu mai vine la Ştiinţa. Mititelu: „Ologu şi Jackie sunt mai buni ca el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

Deşi obţinuse acordul lui Gigi Becali de a-l readuce de la Steaua pe Andrei Ionescu, Adrian Mititelu s-a răzgândit, iar mijlocaşul nu va mai ajunge în Bănie.

„Ionescu nu mai vine la Craiova, va rămâne la Steaua. Să-l dea Gigi unde vrea, eu nu mai vreau să aud de el. Avem jucători mai buni la echipă. Vă spun eu că Ologu şi Jackie Nicolae sunt peste Andrei Ionescu în acest moment“, a afirmat Mititelu.

Acesta crede că şi suporterii ar fi avut ceva de împărţit cu jucătorul după ce a declarat, când a semnat cu Steaua, că a ajuns într-adevăr la o echipă mare.

Luat de Steaua de la Ştiinţa în vara lui 2008, cu 500.000 de euro, mijlocaşul oltean ar fi trebuit să revină la Craiova contra sumei de 200.000 de euro, conform unei înţelegeri verbale între Mititelu şi Gigi Becali.

Litigiul cu Universitatea l-a trimis pe „Micul Balaci“ la Steaua

Deşi anunţa că nu va mai vinde niciun jucător în Capitală, Andrei Ionescu a fost excepţia de la regula lui Mititelu, iar asta l-a pus rău cu fanii pe finanţatorul oltean. „Micul Balaci“ a intrat în conflict cu clubul din Bănie în 2007, când nu a dorit să semneze un nou contract cu Ştiinţa, deşi mai avea trei ani de angajament.

Universitatea a apelat la comisiile de la FRF şi a obţinut suspendarea pe doi ani a jucătorului, până la 1 iulie 2009. Ionescu a mers la instanţele civile, considerând că îi este îngrădit dreptul la muncă, cele două părţi au ajuns la Tribunal, însă, până la urmă, Steaua a fost cea care a beneficiat de conflictul dintre mijlocaş şi club.
Deşi cerea două milioane de euro pe Andrei Ionescu, Mititelu s-a mulţumit şi cu 500.000, iar jucătorul a ajuns în vara lui 2008 în Ghencea, Universitatea păstrând 50 la sută dintr-un eventual transfer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite