Corupţia de la FIFA a ajuns subiect de bancuri: un oficial al forului mondial a rămas pe drumuri din cauza unei glume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter de Gregorio
Walter de Gregorio

Situaţia tragicomică în care a ajuns FIFA l-a îndemnat pe directorul Departamentului de Comunicare să facă haz de necaz. Din păcate pentru el, bancul rostit la o emisiune TV, unul foarte haios, l-a lăsat fără loc de muncă.

Sepp Blatter a fost nevoit să demisioneze din fruntea forului mondial, iar subalternii săi ajung unul după altul în vizorul FBI. Procurorii americani află, zilnic, noi amănunte legate de corupţia care a făcut ravagii la FIFA, iar organizaţia care guvernează fotbalul mondial a ajuns subiect de bancuri.

Invitat la un talkshow difuzat de televiziunea elveţiană, directorul Departamentului de Comunicare al FIFA, Walter de Gregorio, a fost rugat să zică bancul său preferat despre scandalul de la FIFA.

Surprinzător, De Gregorio a venit chiar cu o replică foarte inspirată, după cum a relatat Digi Sport. „ Preşedintele FIFA, secretarul general şi directorul media sunt într-o maşină. Cine conduce? Răspuns: Poliţia“, a spus oficialul forului de la Zurich.

La câteva ore după apariţia televizată a lui De Gregorio, site-ul oficial al celor de la FIFA a anunţat despărţirea de directorul Departamentului de Comunicare. „Walter a muncit incredibil de mult în ultimii patru ani şi suntem foarte recunoscători pentru tot ce a făcut“, a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, adică unul dintre personajele la care De Gregorio a făcut referire în bancul său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite