Continuă scandalul de la Steaua! Soţia lui Reghecampf îl atacă pe Daniel Stanciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan, impresar de fotbalişti
Anamaria Prodan, impresar de fotbalişti

Numirea lui Daniel Stanciu în funcţia de director sportiv al Stelei continuă să stârnească valuri. Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf, crede că Stanciu e "un nimeni" pe lângă ea.

Anamaria Prodan pune paie pe foc după numirea lui Daniel Stanciu la Steaua. Acesta a fost înscăunat de Gigi Becali fără acordul lui Mihai Stoica sau Laurenţiu Reghecampf, care s-au opus vehement cooptării lui Stanciu în stafful echipei.

Anamaria Prodan e nemulţumită de faptul că Gigi Becali are încredere mai mare în Stanciu."Eu mă ocup de jucătorii mei, dar dacă domnul patron nu vrea să mă ocupă să le găsesc echipe, asta este. Dar trebuie să ai multe relaţii ca să le poţi aduce pe Fiorentina şi Chelsea la palat. Dar probabil că şi domnul Stanciu poate să facă astea.

 Îmi aduc aminte de Adi Popa, jucător pe care l-am reprezentat, n-a fost luat la Vaslui, deoarece domnul Stanciu a zis că este foarte, foarte bolnav, atât de bolnav încât nu va juca niciodată fotbal. Câţi jucători am promovat eu şi câţi jucători a promovat Stanciu? Eu nu i-am avut în spate pe fraţii Becali, aşa cum i-a avut el. Dacă-i aveam şi eu în spate, probabil că eram prima în Europa. Dar eu am scris pe spatele meu. El din ziarist a ajuns manager de club.

Patronul Stelei este undeva la mijloc. În condiţiile în care Anamaria Prodan - o femeie, nu nevasta antrenorului - aduce un jucător bun, care n-are pretenţii exagerate, probabil că oricare patron ar zice da. Sper ca într-o zi domnul Becali să-şi dea seama că cea mai importantă este familia. Laurenţiu n-are de ce să nu reziste, este total indiferent", a declarat Anamaria Prodan la DigiSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite