Conducerea Rapidului se aşteaptă ca Vasile Avram să îl "urecheze" pe arbitrul Ovidiu Haţegan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea FC Rapid aşteaptă ca preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, să îl "urecheze" pe centralul Ovidiu Haţegan pentru neacordarea unui cartonaş roşu jucătorului FC Braşov, Bruno Madeira, în partida directă de sâmbătă.

"După meciul din prima etapă, preşedintele CCA, Vasile Avram, a ieşit în public (cum n-o prea face, în general) şi l-a urecheat pe arbitrul Ovidiu Haţegan pentru că, vezi Doamne, nu l-ar fi eliminat pe Răzvan Lucescu în jocul cu FC Vaslui. Aşteptăm acum reacţia aceluiaşi domn, după ce acelaşi arbitru, în meciul Rapid - FC Braşov 1-1 (1-0), a făcut ce-a făcut! Şi, de fapt, ce mare lucru a făcut...? I-a dat, de exemplu, galben pentru simulare lui Herea, la mijlocul terenului (!?), dar, pentru un fault violent care l-a trimis în cârje pe Deac, i-a dat (doar) tot galben «stegarului» Bruno Madeira. Nu mare lucru, nu-i aşa?, dar aceasta din urmă a fost faza care a tranşat meciul! Cu om scos pe margine, Rapid s-a trezit, la câteva secunde distanţă, penalizată cu penalti şi cu eliminare la Bozovici (min. 64). Dacă ar fi dictat cuvenita expulzare a lui Madeira, jocul ar fi curs, logic, într-un cu totul alt mod", se menţionează într-un articol publicat, duminică, pe site-ul oficial al FC Rapid.

Oficialii giuleşteni susţin că Haţegan a defavorizat formaţia condusă de Răzvan Lucescu în meciul cu FC Braşov pentru a demonstra că nu a intenţionat să o ajute pe aceasta în partida cu FC Vaslui din prima etapă a Ligii I. "Oricum, s-a văzut în toată maniera de arbitraj a lui Haţegan (cum o fi să faultezi cu spatele la adversar, vezi sancţionarea lui Roman, spre final, numai respectivul arbitru ştie) că el a ţinut, chiar ostentativ, să demonstreze că n-a vrut să favorizeze Rapidul în acel meci arătat cu degetul de V. Avram, ba dimpotrivă. Astfel că punerea la colţ a giuleştenilor i-a ieşit din plin. La fel de adevărat e şi faptul că echipa lui Răzvan Lucescu (antrenor aflat la oficială din cauza suspendării de o etapă) a evoluat modest şi, dacă ar fi câştigat, ar fi făcut-o poate cu ceva noroc", se mai precizează pe site-ul citat. Mijlocaşul Ciprian Deac a părăsit terenul accidentat în minutul 63 al partidei Rapid - FC Braşov după un fault al portughezului Bruno Madeira, avertizat de arbitrul Ovidiu Haţegan cu un cartonaş galben. Jucătorul rapidist a plecat de la stadion în cârje cu piciorul stâng într-o gheată ghipsată.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Braşov disputată, sâmbătă, pe stadionul Regie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite