CM 2014 Scrisoarea lui Balotelli pentru contestatari: "În privinţa respectului, negrii sunt cu câţiva ani înainte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli (nr. 9) FOTO Reuters
Mario Balotelli (nr. 9) FOTO Reuters

Criticat pentru evoluţiile sale din Brazilia, Mario Balotelli a compus un text emoţionant în care îl arată cu degetul pe cel care a contestat prezenţa lui în naţionala Italiei. .

Un suporter al Italiei a lansat un mesaj, care a fost preluat şi de alţi fani italieni, la adresa lui Balotelli: "Mario, ştii care e problema? Tu nu eşti italian! Lasă-ne!".

Răspunsul lui Balotelli: 

"Sunt Mario Balotelli. Am 23 de ani şi nu a fost alegerea mea să fiu italian. M-am născut în Italia şi am crescut în Italia. Această Cupă Mondială a însemnat enorm pentru mine, sunt trist, supărat şi dezamăgit de mine. E adevărat că puteam să marchez cu Costa Rica, dar ce? Care e problema? Ce e asta?

Nu puneţi toată vina pe mine pentru că Mario Balotelli a dat totul pentru echipa naţională şi n-a făcut nimic greşit. Aşa că mai bine căutaţi alt vinovat, pentru că Mario e foarte conştient şi e gata s-o ia de la capăt mai puternic decît era până acum. E gata să dea totul pentru naţională.

Sau poate, aşa cum spui tu, nu sunt italian. Africanii nu şi-ar fi abandonat niciodată un frate. Niciodată. În privinţa respectului, negrii, aşa cum ne numeşti tu, sunt cu cîţiva ani înainte. Nu e o ruşine să ratezi o ocazie sau să alergi prea puţin. Cel mai ruşinos este să ai astfel de reacţii precum a ta! Italieni adevăraţi! Corect?".

REPORTAJ ÎNTR-O FAVELĂ DIN RIO DE JANEIRO

CE CAPETE AU MAI CĂZUT DUPĂ EŞECURILE DE LA CM

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite