CM 2014. VIDEO Italia a învins Anglia, scor 2-1. Balotelli a adus victoria, însă cel mai aplaudat jucător a fost Andrea Pirlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Italiei a învins, sâmbătă, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), selecţionata Angliei, în al doilea meci al grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia.

Marchisio a marcat de la 25 de metri, în minutul 35,  după o schemă de joc bine executată. Pirlo a sărit peste minge, iar Marchisio şi a făcut datoria plasând bine balonul.

Englezii au replicat rapid prin Sturridge.  Rooney a fost lansat pe  partea stângă şi i-a centrat lui Sturidge a trebuit doar să pună latul. Aproape de terminare primei reprize, Balotelli l-a văzut pe Hart ieşit din poartă şi din unghi a trimis un lob, dar Jagielka a respins cu capul de pe linia porţii. La numai un minut după această fază Marchisio a şutat în bară în prelungirile primei reprize.

În a doua repriză Balotteli a înscris printr-o lovitură de cap, în minutul 51, după ce italianul a fost scăpat din marcajul englezilor. În ultimul minut de prelungire al meciului Pirlo a lovit transversala în urma unei execuţii de la peste 30 de metri.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI ANGLIA - ITALIA

În timpul meciului a avut loc şi un incident în rândul echipei tehnice a englezilor. Imediat după marcarea golului Angliei, fizioterapeutul echipei engleze Gary Lewin a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a accidentat în momentul în care s-a bucurat alături de jucători şi staff-ul tehnic. Potrivit The Guardian, Lewin ar fi suferit o luxaţie la gleznă.

Echipele de start:

Anglia: Hart - Jagielka, Johnson, Baines, Cahill- Gerrard, Henderson - Sterling, Rooney, Welbeck - Sturridge

Selecţioner: Roy Hodgson

Italia:  Sirigu - Barzagli, Paletta, Chiellini, Darmian - De Rossi, Pirlo - Candreva, Marchisio, Verratti - Balotelli

Selecţioner: Cesare Prandelli

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite